Service

Naast een groot assortiment aan topproducten, staat ook een hoogstaande service voorop.  Zo hebben we een eigen service en onderhoudsdienst voor cv ketels. Wij sluiten service en onderhoudscontracten voor cv ketels af.

Energie investering aftrek (EIA)

De EIA is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming. Door de EIA leveren dergelijke investeringen u als ondernemer dubbel voordeel op. Niet alleen bespaart u u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Omdat veel door ons aangeboden systemen over een warmtepompfunctie of warmteterugwinning beschikken, is het mogelijk voor het gehele systeem de EIA subsidie aan te vragen. Deze subsidie kan worden aangevraagd bij Agenstschap NL(NL Energie en Klimaat). Uiteraard zijn er enkele voorwaarden aan het systeem verbonden. Installatietechniek Dijkstra wijst u erop dat de toekenning van de subsidie door de overheid geschiedt en van meerdere factoren afhankelijk is, een garantie op de toekenning van de subsidie kan nimmer worden gegeven.

Het netto fiscale voordeel voor de investeerder bedraagt ca. 10% van de investering. De opdrachtgever kan 41,5% van de investering aftrekken van de winstbelasting, indien de voorzieningen voldoen aan de eisen van de subsidieregeling.

Maatwerkadvies

Wilt u weten hoe u het beste kunt besparen? Wij leveren u graag een energie maatwerkadvies . In dit advies adviseren wij over de te nemen maatregelen en ontvangt u tevens een energielabel voor uw woning.

Subsidies en fiscaal

Wij informeren u graag over de meest actuele subsidies en fiscale maatregelen, zowel regionaal als landelijk. Laat uw voordeel berekenen!

Profiteer bijvoorbeeld van:

  • Duurzame warmte
  • KIA
  • EIA (linkje naar EIA)
  • 6% BTW tarief