Diensten 
      – Gas 
      – Water 
      – Elektra 
      – Sanitair 
      – Dakwerk 
– Verwarming
      – CV-Ketels
      – Warmtepompen
Duurzame energie 
      – Zonnepanelen
      – Zonneboilers
      – Warmtepompen
      – Zonnekoeling
      – Maatwerkadvies
      – Evohome
      – Totaaloplossingen

EVOHOME

Slimme zonregeling voor verwarmingsystemen
De gemiddelde energierekening van Nederlandse huishoudens bestaat voor meer dan 70% uit kosten voor verwarming en warm water. Het resterende verbruik wordt onder meer verdeeld over verlichting, koken en andere elektrische apparatuur. Kortom, ons wooncomfort biedt een bijzonder groot besparingspotentieel.

In de meeste woningen wordt de verwarming geregeld met een centrale thermostaat die de warmte regelt voor de gehele woning. Dit houdt in dat wanneer slechts een van de bewoners thuis is, meestal het hele huis warm wordt gehouden. Ook de vertrekken die geheel niet worden gebruikt. Dat vinden de meeste mensen normaal, want de woning moet immers comfortabel zijn. En dat mag best iets kosten. Maar in de tijd van stijgende energieprijzen wordt men zich steeds bewuster van de prijs van comfort.

Evohome betekent dat u altijd de controle hebt over verwarmingsysteem, waar u ook bent. Het centrale punt is het evohome bedienpaneel, waarmee u eenvoudig de temperatuur programmeert en bepaalt in elke kamer van uw huis.

Hoe?
Evohome biedt een energiezuinige oplossing: comfort op maat. Warmte daar waar het nodig is. Door de temperatuur in elke kamer te regelen op basis van warmtebehoefte kunnen besparingen worden bereikt tot 30%! Evohome is een draadloos regelsysteem waarmee de verschillende kamers elk hun eigen temperatuurinstelling krijgen. De woning kan vrij worden ingedeeld in verschillende comfortzones (zone = gebied) die elk centraal geregeld kunnen worden via de evotouch.

Nieuw – bediening op afstand met uw Smartphone
Vroeger moest u eerst naar huis voordat u de verwarming kon aanzetten. Dat behoort tot het verleden met de mobiele app. Bent u later, of gaat u juist eerder naar huis dan gepland? Met evohome zet u de temperatuur thuis een graadje hoger of lager. Geheel naar wens, met uw smartphone-app.